Detox Box: Juice Fast.

Nood aan een weekje thuis detoxen? Dan hebben wij voor jou de Detox Box!

 

Gedurende 5 of 7 dagen kan je dagelijks genieten van 3 sappen en 1 soep. Je ontvangt een handig overzicht en gratis toegang tot online yoga, bodyshape en stretchlessen, gegeven door het Vila Mimosa Team! Uiteraard zijn wij stand by voor al je vragen!

 

We maken de sappen met een slowjuicer en een coldpress. Daarna krijgen ze een High Pressure Processing (HPP) behandeling. Onder hoge waterdruk worden de vitamines en mineralen bewaard, en wordt de houdbaarheid verlengd tot 6 weken. De sappen en soepen worden gekoeld ingepakt en verstuurd. 

Onze Granola.

Om de dag perfect te starten! Onze granola is keto proof, bevat dus heel weinig koolhydraten. Perfect als je je vetverbranding verder wil stimuleren!

 

Deze notengranola zit boordenvol eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen.

 

Onze Abonnementen.

Fan van onze sappen en soepen? Wil jij deze vitaminen-bommetjes integreren in je dagelijkse routine? Dan is een abonnement misschien wel iets voor jou! 

 

Maandelijks ontvang je een box naar keuze: we hebben een Balans Box, Soep Box of Sap Box!

 

Je abonnement pauzeren of stopzetten kan steeds meteen!

Onze Producten

100% Bio

We werken samen met lokale bio boeren om zo producten te maken met respect voor het milieu.

Betere Houdbaarheid

High Pressure Processing: onder hoge druk worden de vitamines en mineralen bewaard, en wordt de houdbaarheid verlengd tot 6 weken.

Slowjuiced

De sapjes zijn geslowjuiced voor het maximale behoud van vitaminen en mineralen & uitgebalanceerd om je gezondheid en energielevel een boost te geven!

Geen Additieven

Aan onze sappen voegen we geen additieven zoals kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen toe. Puur natuur dus!

Welkom bij de Vitalisé Detox Box, wat fijn dat je bij ons terecht gekomen bent!

Ik ben Karen, aangenaam! Samen met Kees run ik sinds 2010 Vila Mimosa – Vitalisé Portugal. Jarenlang heb ik met passie in Portugal gewerkt. Tot we in 2018 terug in België zijn komen wonen.


Met de Detox Box kan ik mijn opgedane kennis en ervaring in het begeleiden van detox weken verder delen met jullie. Veel van onze gasten in Portugal vinden het heerlijk om te detoxen of te genieten van de heerlijke, verse sappen, maar komen soms tijd (en geduld 😉 ) tekort om het thuis zelf te bereiden.

Voor hen, en voor alle nieuwe klanten sta ik klaar! 

Gezonde Groet!

Ons doel was om een sap te produceren dat de beste kwaliteit heeft en daarbij ook met respect voor het milieu. 

Daarom hebben we besloten om een slowjuicer en een coldpress te gebruiken voor het produceren van het sap omdat met deze methode het best de nutriënten behouden blijven. Voor de bewaring kozen we voor High Pressure Processing. Door deze behandeling blijft de kwaliteit het best, en blijven de voedingsstoffen behouden. De houdbaarheid van het sap wordt hiermee verlengd tot 6 weken.

Voor onze groenten en fruit kiezen we resoluut voor bio, omdat ze een hogere voedingswaarde hebben en omdat ze geproduceerd worden met respect voor het milieu.

Ook over de samenstelling van onze producten hebben we zorgvuldig nagedacht. Geholpen door onze jarenlange ervaring met sapvasten hebben we uitgebalanceerde sappen samengesteld die je lichaam zullen voeden!