Lunch & Diner

Gemixte groentesoep

Dit heb je nodig 2 courgettes 250 gr pompoen 1 stronk bleekselderij 1 ui 1 bouillonblokje 3 soeplepels olijfolie Zo ga je te werk Doe

Lees Meer »
Lunch & Diner

Bietensoep

Dit heb je nodig 3 of 4 medium/grote rode bieten 350 ml bouillon 1 theelepel komijn 1 koffielepel zwarte peper 200/250ml soja yoghurt naturel Sap

Lees Meer »
Lunch & Diner

Soep van ui en linzen

Dit heb je nodig 1 kg uien 4 soeplepels olijfolie 1,5 theelepel tijm 5 teentjes knoflook 2 laurierblaadjes peper 1,250 l bouillon 100 gr rode

Lees Meer »
Lunch & Diner

Venkelsoep

Dit heb je nodig 1 ui 4 venkel stronken 500 gram gepelde tomaten 4 wortels 4 soeplepels olijfolie 1 bouillonblokje (het volgende komt in Portugal

Lees Meer »
Lunch & Diner

Kikkererwtensoep

Dit heb je nodig 1 ui 3 medium courgettes 200 gram gekookte kikkererwten 4 eetlepels olijfolie 1 bouillonblokje 4 blaadjes munt 100 gram verse spinazie

Lees Meer »
Lunch & Diner

Tomatensoep

Dit heb je nodig 2kg tomaten (3 verschillende soorten) 1 grote ui 1 bouillonblokje 4 soeplepels olijfolie Zo ga je te werk Snijd de tomaten

Lees Meer »
Mimosa Recepten

Pastinaaksoep met broccoli

Dit heb je nodig: 4 medium pastinaken 1 broccoli 1 ui 4 teentjes knoflook 1 bouillonblokje (veganistisch, glutenvrij) 3 soeplepels olijfolie Zwarte peper Zo ga

Lees Meer »
Lunch & Diner

Recept: Pastinaak uit de oven

Ingrediënten 2 personen 500 gr pastinaken 200 gr vegan feta 20 gr peterselie 60 gr hazelnoot olijfolie Bereidingswijze Was de pastinaken, droog af en snij in dunne repen. Snij hiervoor de pastinaken doormidden

Lees Meer »
Lunch & Diner

Recept: Low carb wraps

Voorbereiding: 15 min. Kooktijd 2min. Ingrediënten 80 g gemalen chiazaad (1 minuut in de blender) of chiazaadmeel 115 g amandelmeel 30 g kokosmeel 240 ml

Lees Meer »
Lunch & Diner

Recept: Bloemkool-preisoep

Bereiding 60 minIngrediënten● 250 gram bloemkool (in stukjes gesneden)● 2 stukken prei in stukjes gesneden● 1 teentje look● 35 gram ongeroosterde cashewnoten (minstens een uur

Lees Meer »