Vitamientjes bij je thuis geleverd!

Nood aan een weekje thuis detoxen? Of wil je een portie vitaminen toevoegen aan je dag? Dan hebben wij voor jou de onze Boxen!

 

We maken de sappen met een slowjuicer en een coldpress. De sapjes krijgen meteen na het persen een Shock Freeze behandeling. Hierbij worden de flesjes op heel korte tijd ingevroren. Door deze methode kan je de sappen lang bewaren, en blijft de kwaliteit intact.

 

De ingevroren sapjes en soepen worden met een koeltransport bij jouw thuis geleverd!

Detox Box.

Gedurende 5 of 7 dagen kan je dagelijks genieten van 3 sappen en 1 soep. Je ontvangt een handig overzicht en gratis toegang tot online yoga, bodyshape en stretchlessen, gegeven door het Vila Mimosa Team!

 

Heb je nood aan een beetje ondersteuning tijdens je detox? Wij staan voor je klaar!  Je kan, als je dat wil, deelnemen aan onze What’s App Detox Box groep. Via dit kanaal kan je vragen stellen en ervaringen delen. Je kan de groep toetreden en verlaten wanneer jij zelf wil.

'Morgen gaat alweer mijn laatste detoxdag in. De sapjes en de soepen waren heerlijk alleen in sommige sappen zat wel heel veel gember dus erg pittig. Ik heb de box mooi gekoeld ontvangen en ben meteen van start gegaan. Was best een pittige week omdat ik hier om me heen m’n familie heb en is het sociale gebeuren gewoon doorgegaan.Dat is natuurlijk heel anders bij bij jullie Vitalise Portugal. Heerlijk weer met gelijk gestemden. Toch ben ik erg gesteund en is het me goed afgegaan. De beweegondersteuning heb ik gedeeltelijk gedaan omdat ik veel wandel fiets golf en tennis. Dat kan heerlijk buiten maar de videobeelden waren goed en heel fijn om te doen. Ook heel leuk om Astrid en Clarissa weer te zien. Mijn bezoek aan jullie is denk ik 6 jaar geleden. Ik ga iig weer schoon en een paar kilootjes lichter het voorjaar in. Dankjewel, want ik voel me fit en krachtig en hoop jullie snel weer te kunnen bezoeken!'

Nikkie
Mail

'De detox heeft mij heel goed gedaan. Zowel mijn innerlijk lichaam opgeruimd en fris en fruitig als mijn huis, de kringloop had weer veel te doen en alles is weer fris en fruitig in mijn omgeving. Ik voel mij heerlijk. Super dat ik de recepten en online lessen al een week van te voren in mijn mail kreeg. Hierdoor heb ik dit ruim kunnen inplannen qua boodschappen en agenda voor de lessen. De online lessen zowel in Nederlands als Engels met op locatie opgenomen. HEERLIJK. Ik waande me weer in Mimosa. Leuk om Astrid, Clarissa, Celeste en Sergio weer zo te zien. De enveloppe in de box was ook super, mooi schema erbij, wat zeker handig is. De soepen waren zalig. Vooral de pompoen & kokos en de Broccoli & zoete aardappels. Heerlijk moment om aan het eind van de dag naar uit te kijken. Dus…. Mocht je hiervan de recepten hebben en van de Linzen Uiensoep uit Mimosa. Ik houd mij aanbevolen. Echt geniet momenten. Ik vind dit zeker voor herhaling vatbaar en mochten jullie ook blijvend sapjes willen leveren!!!!'

Petra
Mail

'Dag 6 zit er op en wat is het mee gevallen. Zag er best tegenop, nog nooit gedaan en dan ook nog eens thuis zonder begeleiding. Maar door de uitleg, de heerlijke sapjes en soepen, de ochtendyoga ben ik er goed doorheen gekomen. Alle verleidingen laten staan, zelfs de koffie😜. Een compliment voor jullie allemaal.'

Tineke
What's App

'Vandaag de 5e dag vasten , nog 2 te gaan. Ik had dag 2 en 3 weinig energie en daar heb ik me lekker aan over gegeven☺️ Nu juist vol energie, slaap goed, val lekker af en hou het makkelijk vol. Vind (bijna 😁) alles lekker en ga na dinsdag nog door met een weekje mild vasten. Fijn dat de workouts beschikbaar blijven! Groet uit Alkmaar 🤗'

Hiske
What's App

In je Detox Box vindt je alles voor een geslaagde kuur!

Mildvasten.

Liever mildvasten? Je ontvangt bij je bestelling ook een mildvasten recepten-plan. Je neemt dan alle sappen en soepen, en maakt zelf een vegan ontbijt en lunch op basis van onze eenvoudige maar lekkere recepten.

Je kan de Box ook gebruiken voor balans-dagen. Dan doe je geen 5 of 7 daagse sapkuur, maar las je 2 balans-dagen per week in waarop je de sapjes, soepen, en eventueel (zelfgemaakte) gezonde vegan maaltijden eet.

Ochtend

Je start de ochtend met een heerlijk ontbijtsap. Neem er een lekker kopje thee bij. Kies je voor een mildvasten? Neem er dan een vegan yoghurt met een beetje keto granola bij, of een ander recept uit het mildvasten detox plan.

Middag

Rond de lunch geniet je van je tweede sapje. Op-pimpen met superfoods zoals hennepzaad, lijnzaad of chia mag! Bij mildvasten vul je de lunch aan met een gezonde (vegan) maaltijd. Drink voldoende water.

16 uur

Om een energie-dipje tegen te gaan neem je als vieruurtje weer een lekker sapje. Zorg voor wat beweging (sportschool, onze sport video's of een wandeling), en geniet van een kruidenthee.

Avond

Tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke verse soep! Tip: plan voldoende ontspanning in. En... Op tijd onder de lakens. Op naar de volgende succesvolle detox-dag!

Sport met ons.

Bij je Detox Box ontvang je de toegang tot uren sportplezier! We hebben video’s voor je klaarstaan met je favoriete coaches: Astrid, Clarissa, Celeste, Sergio en Ayesha.

 

Yoga: tijdens deze ontspannende maar ook inspannende lessen wekt je aan je stresslevel en je flexibiliteit.

 

Relaxercise: de perfecte sessie om de dag mee te beginnen. De langzame stretchoefeningen maken het lichaam wakker en de spieren warm. Klaar om erin te vliegen dus!

 

Bodyshape: werken aan je spiermassa? Dat doen we met een sessie bodyshape! Daag je lichaam uit en work that body!

 

Meditatie: ‘s avonds voor het slapengaan is het heerlijk om even stil te worden. We hebben verschillende meditaties opgenomen die je kan beluisteren. Relax!

Sap, Soep & Balans Box.

Geen nood aan een sapkuur, maar wil je een voldoende vitaminen binnenkrijgen elke dag?

 

Dan kan je kiezen voor een Sap Box, met 20 sappen of een Soep Box met 12 soepen. Of kies voor de Balans Box, ideaal om balans dagen in te lassen met soepen, sappen en granola!

 

Bij deze boxen zitten geen superfoods, detox schema, recepten en toegang tot online sportlessen!

Bestel nu jouw Box.

Kies voor 5 of7 dagen detoxen met groente- en fruitsappen (Cleanse!) of enkel groentesappen (Veggie!).

Je kan ook kiezen om enkel sappen te ontvangen (Sap Box), soepen (Soep Box) of een combinatie van beide met granola (Balans Box).

100% Bio

We werken samen met lokale bio boeren om zo producten te maken met respect voor het milieu.

Betere Houdbaarheid

Shock Freeze: door supersnel invriezen worden de vitamines en mineralen bewaard, en wordt de houdbaarheid verlengd tot 9 maanden.

Slowjuiced

De sapjes zijn geslowjuiced voor het maximale behoud van vitaminen en mineralen & uitgebalanceerd om je gezondheid en energielevel een boost te geven!

Geen Additieven

Aan onze sappen voegen we geen additieven zoals kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen toe. Puur natuur dus!

Welkom bij Detox Box, wat fijn dat je bij ons terecht gekomen bent!

 

Ik ben Karen, aangenaam! Samen met Kees run ik sinds 2010 Vila Mimosa – Vitalisé Portugal. Jarenlang hebben we met passie in Portugal gewerkt. Tot we in 2018 terug in België zijn komen wonen.

 

Met de Detox Box kan ik mijn opgedane kennis en ervaring in het begeleiden van detox weken verder delen met jullie. Veel van onze gasten in Portugal vinden het heerlijk om te detoxen of te genieten van de heerlijke, verse sappen, maar komen soms tijd (en geduld 😉 ) tekort om het thuis zelf te bereiden.

 

Voor hen, en voor alle nieuwe klanten sta ik klaar! 

 

Gezonde Groet!

Ons doel was om een sap te produceren dat de beste kwaliteit heeft en daarbij ook met respect voor het milieu. 

Daarom kopen we onze groenten en fruit in bij Gijs, de lokale bio boer.

Daarna gebruiken we een slowjuicer en een coldpress voor het produceren van het sap omdat met deze methode het best de nutriënten behouden blijven.

De sapjes krijgen meteen na het persen een Shock Freeze behandeling. Hierbij worden de flesjes op heel korte tijd ingevroren. Door deze methode kan je de sappen lang bewaren, en blijft de kwaliteit intact.

Ook over de samenstelling van onze producten hebben we zorgvuldig nagedacht. Geholpen door onze jarenlange ervaring met sapvasten hebben we uitgebalanceerde sappen samengesteld die je lichaam zullen voeden!