Verborgen in de heuvels.

Casa Conmigo ligt in de Algarve in de stad Portimao, op 60 kilometer van Faro.

Ook in Casa Conmigo heerst er een losse, gezellige sfeer. We willen graag dat onze gasten zich thuis voelen. Met slechts 10 kamers kunnen we in Casa Conmigo werken met kleine groepen. Je kan dus rekenen op veel persoonlijke aandacht en advies op maat. 

 

We hebben gasten van allerlei leeftijden en nationaliteiten. Het is dus prettig als je ook een minimale kennis hebt van de Engelse taal. De info over het vasten is ook in het Nederlands beschikbaar.

Team & omgeving.

Iedereen in het team deelt een grote affiniteit met gezondheid door opleiding of ervaring. Onze gasten in de watten leggen is onze specialiteit. Een schoonheidsbehandeling, een sapkuur of dieettip? Niets is teveel gevraagd! 

Ben je ook nog sportief aangelegd? Neem dan deel aan één van onze sportlessen. In de omgeving maak je verschillende heerlijke wandelingen, speel je een partijtje golf of leef je je helemaal uit op een tennisbaan. 

Ga ook eens op ontdekking aan de kust en laat de schilderachtige kliffen je betoveren. Op slechts tien minuutjes rijden ben je al aan het paradijselijk witte strand.

De Casa.

Casa Conmigo heeft tien gastenkamers met eigen badkamer, een gezellige woonkamer, een open keuken, een ruime veranda, een zwembad en twee heerlijke sauna’s: een Finse en een infrarood. Bij het zwembad bevinden zich ook drie massagehuisjes, de jacuzzi en de gemeenschappelijke ruimte, die gebruikt wordt voor de yoga, sport, mindfulness, trainings- en andere groepsactiviteiten.

Casa Conmigo ligt op 5 kilometer afstand van zee, net buiten Portimão. De afstand van vliegveld Faro naar Portimão is 60 kilometer. In de directe omgeving liggen leuke plaatsen als Alvor, Lagos, Silves en Carvoeiro.