Van groenten en fruit
Voor 13 personen
Ingrediënten:
Voor yoghurt A
300 gr aardbeien en frambozen
100 gr rauwe bloemkool
100 ml kokosmelk
25 gr chiazaadjes
Voor yoghurt B
150 gr mango
150 gr geraspte wortel
200 ml kokosmelk
Sap van een halve limoen
25 gr chiazaadjes
Voor yoghurt C
½ avocado
1 rijpe banaan
100 gr rauwe broccoli
300 ml kokosmelk
Sap van ½ citroen
25 gr chiazaadjes
Bereiding
Mix in een schaal het fruit en de groenten voor 1 van de yoghurts. Doe er dan de kokosmelk bij en wat citroen- of limoensap en mix vervolgens met een staafmixer of in een blender/keukenmachine tot een homogene crème.
Voeg de chiazaadjes toe en meng goed met een lepel en bewaar in de koelkast (het liefst in een afgesloten glazen pot.
Herhaal dit proces voor de overige twee yoghurts. De dag erna kun je de yoghurt in individuele porties verdelen.