beetroot (6)

Bietensoep

Dit heb je nodig

3 of 4 medium/grote rode bieten

350 ml bouillon

1 theelepel komijn

1 koffielepel zwarte peper

200/250ml soja yoghurt naturel

Sap van 1 limoen

Zo ga je te werk

Begin met het inwikkelen van de rode bieten in aluminiumfolie, doe deze op een bakplaat en plaats in de oven, op 180 graden voor ongeveer 3 uur of totdat ze geroosterd zijn.

Verwijder de aluminiumfolie, laat de bieten wat afkoelen en verwijder de schil.

Snijd de bieten in stukken en doe deze in een blender. Doe daar de komijn, limoensap en bouillon bij en maal alles goed fijn.

Voeg de yoghurt toe en mix nog een beetje.

Deel deze post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x