chickpeas (14)

Kikkererwtensoep

Dit heb je nodig

1 ui

3 medium courgettes

200 gram gekookte kikkererwten

4 eetlepels olijfolie

1 bouillonblokje

4 blaadjes munt

100 gram verse spinazie

Zo ga je te werk

Zet een pan op het vuur met olijfolie, doe er de ui bij en laat bruin worden.

Doe er het bouillonblokje in, de courgette (zonder schil) en de kikkererwten. Laat dit even op het vuur staan en doe er dan water bij.

Laat ongeveer 25 minuten koken. Doe er aan het einde de spinazie bij, pureer met de staafmixer en zet het vuur uit.

Deel deze post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x