Bereidingstijd 5 MIN | Baktijd 25 MIN
Ingrediënten
3 cups havervlokken
1 cup walnoten
1 cup pompoenpitten
3 eetlepels kokossuiker
1 eetlepel kaneel
1 theelepel gemberpoeder
1/4 theelepel nootmuskaat
een snuifje zout
1/4 cup olijfolie extra vierge
1/3 cup agavesiroop
1/3 cup pompoenpuree
Bak in de oven gedurende 25 minuten. Roer regelmatig het mengsel tijdens het bakken om.
Opmerking
Om de pompoenpuree te maken: schil de pompen en snijd in blokjes. Bak in de oven zonder olijfolie of zout (180 graden 30 minuten). Mix ze wanneer ze gaar zijn tot een smeuïge puree.
1 cup walnoten
1 cup pompoenpitten
3 eetlepels kokossuiker
1 eetlepel kaneel
1 theelepel gemberpoeder
1/4 theelepel nootmuskaat
een snuifje zout
1/4 cup olijfolie extra vierge
1/3 cup agavesiroop
1/3 cup pompoenpuree
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng alle ingrediënten door elkaar.
Bak in de oven gedurende 25 minuten. Roer regelmatig het mengsel tijdens het bakken om.
Opmerking
Om de pompoenpuree te maken: schil de pompen en snijd in blokjes. Bak in de oven zonder olijfolie of zout (180 graden 30 minuten). Mix ze wanneer ze gaar zijn tot een smeuïge puree.