Vila Mimosa, Het was hier heerlijk!
Vila Mimosa, Het was hier heerlijk!Marieke
'Mooie omgeving, mooi weer, mooie villa met zwembad, jacuzzi, sauna, lekkere massages, lekkere sappen en soepen en veel persoonlijke aandacht.'
'Mooie omgeving, mooi weer, mooie villa met zwembad, jacuzzi, sauna, lekkere massages, lekkere sappen en soepen en veel persoonlijke aandacht.'Maureen
'In één woord geweldig! Formidable! Excellent!'
'In één woord geweldig! Formidable! Excellent!'Marieke
'Opnieuw 'herboren', het blijft een heerlijke plek en een goed concept, volop genoten.'
'Opnieuw 'herboren', het blijft een heerlijke plek en een goed concept, volop genoten.'Ria

Vakantie

In Vila Mimosa

 

Vila Mimosa, het kuuroord van Vitalisé-Portugal, ligt in het plaatsje Galé, 7 kilometer ten westen van Albufeira in de Algarve, Zuid-Portugal. De kust met schilderachtige kliffen en het paradijselijke strand ligt op loopafstand. De villa ligt in een landelijke omgeving waar u heerlijk kunt wandelen, dichtbij golf- en tennisbanen.

Vila Mimosa heeft 14 tweepersoonskamers, allen voorzien van airco en verwarming, een eigen badkamer, wastafel, toilet en heerlijke luxe boxspringmatrassen. In uw vrije tijd is er genoeg te doen. De villa heeft een mooie grote tuin, een verwarmd zwembad, 3 sauna's en jacuzzi. U kunt ook een boek lezen in de sfeervolle huiskamer, tv-kijken (er is een satellietverbinding), gratis internetten of genieten van de rust in de serre en de tuin.

Vila Mimosa heeft een heerlijke huiselijke sfeer. Wij vinden kleinschaligheid belangrijk en werken daarom met kleine groepen. U kunt dus rekenen op veel persoonlijke aandacht.

Het team

Iedereen in het team deelt een grote affiniteit met gezondheid in het algemeen omwille van opleiding en/of ervaring. Vaste rotsen in de branding, die ieder hun eigen unieke eigenschappen toevoegen aan de mix en voor u een aangenaam verblijf verzorgen. Een aantal teamleden zijn nederlandstalig en een aantal zijn engelstalig.

Onze gasten

Mensen die bij Vila Mimosa komen kuren zijn doorgaans sportief, open minded en positief. We hebben gasten van alle leeftijden en alle nationaliteiten (hoewel het grootste deel Nederlanders zijn).

Het is dus prettig als je een minimale kennis hebt van de engelse taal, aangezien sommige sportlessen in het engels gegeven worden en je ook makkelijker kan communiceren met je Engelse medegasten. De info over het vasten wordt zowel in het Engels als in het Nederlands gegeven.

Meer over sapvasten

Vitalisé Portugal

E-mail: info@vitaliseportugal.nl
Telefoon: +351 925 193 772
Mobiel: +351 925 193 772