Spa

Kom volledig tot rust

In onze gloednieuwe spa kan je genieten van finse sauna, turks stoombad, infrarood sauna en relax ruimte.

spa collage

Finse sauna

De sauna werkt naar het principe van het genereren van veel zweet, om het lichaam te ontgiften en de geest te ontspannen. Regelmatig sauna gebruik kan leiden tot een aantal voordelen. De warmte zorgt ervoor dat giftige stoffen en zware metalen die onder de huid verborgen zitten kunnen vrijkomen, en door middel van de ademhaling kunnen worden verwijderd. Tegenwoordig worden de meeste mensen bijna dagelijks blootgesteld aan giftige stoffen. Giftige chemische stoffen zijn overvloedig aanwezig in onze voeding en het milieu. Het is dus aannemelijk om het ontgiftingsproces een handje te helpen door regelmatig gebruik te maken van de sauna.

Blootstelling aan de hoge warmte zorgt ervoor dat er een kunstmatige koorts ontstaat. Koorts stimuleert het lichaam met het natuurlijke genezingsproces. Hierdoor wordt het immuunsysteem gestimuleerd om een groter aantal ziekte bestrijdende witte bloedcellen en antilichamen te produceren die virussen en andere pathogenen kunnen elimineren.

Een sauna gang ontspant de spieren en remt de sympathische zenuwstelsel activiteit. Volgens regelmatige sauna gebruikers is het zweten in een sauna een gelegenheid om te genieten in positieve gedachten en om te ontsnappen aan de alledaagse problemen.

Turks stoombad

Het Turks stoombad is goed voor neus en luchtwegen en net als de Finse sauna een vorm van ontspanning in combinatie met lichaamsreiniging. Verrijkt met eucalyptus is het stoombad een verfrissende ervaring met heilzame werking. Het stoombad is vochtig en minder heet dan een sauna. Tijdens het Turks stoombad wordt ook de huid schoongespoeld, deze wordt zachter en schoner. Het vermindert ook de slijmproductie bij verkoudheid, hoesten en heesheid.

Infrarood sauna

Het infrarood warmtesysteem biedt de gebruiker niet alleen de traditionele voordelen van een sauna, maar heeft extra voordelen. zo ontspant het de spierweefsels, vertraagt het het verouderingsproces en helpt het cellulitis verminderen.

 Spa 1

Benieuwd naar onze spa en behandelingen? Download hier de brochure!

Vitalisé Portugal

E-mail: info@vitaliseportugal.nl
Telefoon: +351 925 193 772
Mobiel: +351 925 193 772