Bereidingstijd 10 MIN | Baktijd 30 MIN
Ingrediënten
- 250 g havermoutmeel
- 65 g stevia
- 1 el bakpoeder
- zout
- 30 g maanzaad
- 60 ml kokosmelk
- 2 el citroensap
- 2 el citroenzest /
- 1 eetlepel gemalen lijnzaal, 3 eetlepels water, mixen en 5 minuten laten rusten
- 1 tl vanille extract
- 6 eetlepels amandelboter
- Voor de frosting
- 6 el kokosboter gesmolten
- 2 tl stevia
- 2 tl citroensap
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
Meng de kokosmelk, het citroensap, lijnzaadei en amandelboter in de blender.
Voeg het havermoutmeel, citroenzest, stevia, zout en maanzaad toe. Mix goed.
Giet het deeg in een bakvorm. Bak voor 25 – 35 minuten op 180 graden.
Mix de ingrediënten voor de frosting door elkaar. Wanneer de cake afgekoeld is kan je de frosting aanbrengen.
Meng de kokosmelk, het citroensap, lijnzaadei en amandelboter in de blender.
Voeg het havermoutmeel, citroenzest, stevia, zout en maanzaad toe. Mix goed.
Giet het deeg in een bakvorm. Bak voor 25 – 35 minuten op 180 graden.
Mix de ingrediënten voor de frosting door elkaar. Wanneer de cake afgekoeld is kan je de frosting aanbrengen.