Recept: Glutenvrije Vegan Bloemkool Hashbrowns

by on

Bereidingstijd 20 MIN | Kooktijd 5 MIN 

Ingrediënten

1/2 bloemkool (in stukjes gesneden)

1/2 ui (fijngesnipperd)

30 gram kikkererwtenmeel of maïsbloem

1/2 theelepel knoflookpoeder

1/2 theelepel zout

2 eetlepels water (optioneel)

1 eetlepel kokosolie

Bereidingswijze

Maal de bloemkool en ui fijn in een blender, doe het mengsel daarna in een grote kom.

Voeg het kikkererwtenmeel, knoflookpoeder, zout en water toe. Goed mengen!

Verdeel het deeg in 6 porties en maak er koekjes van.

Verhit de olie in een braadpan op matig vuur en bak de koekjes 4 à 5 minuten aan één kant en draai ze om.

Bak ze nog eens 4 à 5 minuten aan de andere kant, tot ze goudbruin zijn.

 

You may also like

Leave a Comment

Your email address will not be published.