apple_crisp_cookie_cups-3-1

Appelgebakje

Bereidingstijd 15 MIN | Kooktijd 600 MIN

 
Ingrediënten

  • 1 tl kokosolie
  • 1,5 cup amandelen
  • 0,5 cup cashewnoten 
  • 1 tl kaneel
  • 1 stukje gember (geraspt)
  • 0,25 cup agavesiroop
  • appelmoes (zelfgemaakt)
  • rauwe appel (geraspt)


Bereidingswijze 
Doe de kokosolie, amandelen, cashewnoten, kaneel, gember en  agavesiroop in de keukenmachine en mix door elkaar. 
Let erop dat je het mengsel niet te fijn maalt. De noten zullen geen fijn poeder worden, door de olie die erin zit. 
Doe een halve cup van het deeg in een vormpje en druk goed naar beneden en tegen de zijkanten. Haal de gebakjes uit de vormpjes en zet ze op een vel bakpapier. Dehydrateer 10 uur in de droogoven, op een temperatuur van 60 ° C. 
Voor de vulling gebruik je een zelfgemaakte appelmoes met wat rauwe geraspte appel.

Print Friendly, PDF & Email

Deel deze post